Erhan Arıklı hükümetin bozulabileceği sinyalini verdi

banner3

Erhan Arıklı hükümetin bozulabileceği sinyalini verdi

Erhan Arıklı hükümetin bozulabileceği sinyalini verdi

Ahmet Özsoy ile Objektif Söyleşiler programı bugün Cumhuriyet Meclisi bahçesinde milletvekilleri ile gerçekleşti. Cumhuriyet Meclisi’nde hükümet nisabı yine sağlayamadı ve genel kurul yine açılamadı.

Başbakan Yardımcısı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı bugün Kıbrıs Objektif Web TV’ye yaptığı konuşmada UBP-YDP-DP azınlık hükümetinin her an bozulabileceğinin sinyallerini verdi.

Erhan Arıklı, Ahmet Özsoy’a yaptığı açıklamada Meclis’in dün toplanamadığını, bugün de toplanamayacağını, yarın da toplanamayacağının belli olduğunu ve Perşembe günü de hükümetin Meclise gelmeyeceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Erhan Arıklı, gelecek hafta Pazartesi günü de kandil olduğu için Meclisin toplanamayacağını ve muhalefetin nisaba destek vermeyerek istedikleri gibi hükümeti kilitlediklerini ifade etti.

HÜKÜMET ORTAKLARI OLARAK ŞİKAYETLERİMİZ VAR

Erhan Arıklı, hükümetin geleceğini değerlendireceklerini ve kendi içlerinde de hükümet ortaklarının UBPden rahatsızlıklarını olduğunu açıkladı.

Kıbrıs Objektif Web TV’ye özel açıklama yapan bakan Arıklı, hükümetin diğer ortağı DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ile bir görüşme yaptığını ve bugün DP MYK toplantısı olacağını yarın da YDP MYK’sının toplanacağını belirterek değerlendirme yapacaklarını belirtti.

Kaynak: Kıbrıs Objektif

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER